30 вересня наша країна святкувала Всеукраїнський день бібліотек. Це свято символізує глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, мови, науки і культури. Адже, бібліотекарі – це порадники на шляху до вершини знань і мудрості, збирачі духовних скарбів та провідники у світ непізнаного.

           1 жовтня   найменші  вихованці дизайн-студії «Сувенір» Білозерського ОКЦ  завітали до бібліотеки  з привітаннями та подарунками.

             Малюнки, подаровані дітьми виконані як фарбами, так і олівцями. Це і  літаючі книги, і роботи, які знаходять потрібну літературу для читачів, і безліч загадкових істот, які приходять до бібліотеки, щоб почитати книги. 

              Святкування Дня бібліотекаря продовжила бібліогралочка "За сторінками твого підручника", учасниками якої були вихованці гуртк ... Читати далі »

Просмотров: 438 | Добавил: admin | Дата: 06.10.2016 | Комментарии (0)

                  На землі є три головні цінності. Це Хліб, щоб народ завжди був здоровий і сильний; Жінка, щоб не обірвалася нитка життя, і Книга щоб не обірвався зв'язок часів.

                  А ще,  Книгу прийнято вважати найкращим подарунком, адже вона — джерело знань і мудрості.

            1 жовтня вихованці  гуртка сценічної майстерності Білозерського ОКЦ  завітали  до  бібліотеки   з    доброчинною акцією                   «Подаруй бібліотеці книгу».

      Шанувальники книги зробили посильний внесок у примноження книжкового фонду бібліотеки.

... Читати далі »

Просмотров: 432 | Добавил: admin | Дата: 06.10.2016 | Комментарии (0)