Згідно з Наказом президента України №641/2015             від 16 листопада 2015 року  Про оголошення 2016 року Роком англійської мови в Україні 21  Жовтня 2016 року в Білозерській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 14 було проведено конкурс знавців англійської мови «Найкращий перекладач» для учнів 8 класу. Цей конкурс було підготовлено та проведено разом із працівниками бібліотеки-філії № 2 Добропільської міської ЦБС відділу культури і туризму Добропільської міської ради Демчук Лідією Миколаївною та Корінецькою Наталією Олександрівною.

        Мета цього заходу спрямована на активізацію вивчення громадянами англійської мови з метою створення для них можливостей її використання у повсякденному житті.

            Учнів класу було поділено на 3 команди, кожна з яких по черзі виконувала конкурсні завдання. До речі, всі завдання були незвичайі, цікаві і дійсно наближені до сучасного життя.

       Сам конкурс було розпочато переглядом відеофрагменту з метою роздуму над питанням  «Чи потрібно вивчати англійську мову?" . Протягом конкурсу діти перекладали прості розмовні фрази, розгадували ребуси, слухали і перекладали пісню. Всі учасники прагнули  перемоги та хотіли показати, наскільки вміло вони застосовують ... Читати далі »

Просмотров: 431 | Добавил: admin | Дата: 25.10.2016 | Комментарии (0)