Ось і відбулася остання гра клубу "Ерудит" для учнів 3-4 класів в цьому навчальному році. Темою зустрічі була безпека життєдіяльності.

Як і завжди команди зіграли 5 конкурсів, виконали багато цікавих та складних завдань, подивились декілька корисних відеороликів та заробили свої заслужені бали.

Кожна команда мала змогу проявити себе та перемогти, адже до закінчення останнього конкурсу не було зрозуміло хто переможе. шанси на отримання першого місця майже у всіх були рівні.Проте це змагання і переможець повинен бути обов'язково один.

  В кінці гри журі підбило підсумки не лише чергової зустрічі, а й гри вцілому. За підрахунком балів у цьому році перемогла ... Читати далі »

Просмотров: 556 | Добавил: admin | Дата: 23.03.2016 | Комментарии (3)

Тарас Шевченко - постать велетенська й унікальна.

Серед блискучого сузір'я світових геніїв важко назвати ім'я поета, вірші якого перелились би таким широким потоком у музичні твори.

                   Починаючи з ХІХ ст. жоден композитор не міг пройти повз полум'яну творчість Тараса Шевченка. Більше 2000 творів написано на слова Шевченка.

        Сьогодні поезія Шевченка охоплена майже всіма музичними жанрами: це пісні й романси, симфонічні поеми, опери, балети.

           16 березня до уваги вихованців вокального гуртка "Мрія", Білозерського ОКЦ, бібліотекарями було запропоновано ознайомитись з унікальною акцією. Близько 300 виконавців з 11 країн світу, створивши в Інтернет-просторі віртуальну Всесвітню капелу бандуристів, що виконали пісню на слова Тараса Шевченка "Думи мої, думи мої".< ... Читати далі »

Просмотров: 564 | Добавил: admin | Дата: 23.03.2016 | Комментарии (2)