В Білозерському ми проживаєм,

Екологію любим, її ми вивчаєм.

Пишимо, малюємо, досліджуємо, спостерігаєм.

Охороняйте природу! Усіх закликаєм.

Боляче природі - боляче і нам.

Усвідомте це і не забувайте,

Місто чи село, естафету приймайте,

Разом із нами природу охороняйте.< ... Читати далі »

Просмотров: 509 | Добавил: admin | Дата: 29.03.2016 | Комментарии (2)

Так сталося, що театр для нашої бібліотеки ближчий, ніж міг би бути. Все це сталося тому, що вже не один рік нашими друзями та помічниками є гурток сценічної майстерності "Затейники", при Білозерському ОКЦ. І тому Міжнародний день театру ми відзначаємо наче своє професійне свято. 

В цьому році 25 березня свято відмітилося розважально-ігровою програмою "Подорож до країни Забава". Приймали участь в ній вихованці середньої групи все тих же "Затейников". Певної тематики гри не було. Охоплювалось усе: і театр, і фільми, і мультфільми, і література. Головне що треба було робити - усе показувати і не промовляти жодного слова. І гравці справились із цим на відмінно. Вони показували предмети, емоції, почуття, художні твори, пісні та навіть інсценували казку "Ріпка" у жанрі бойовик та комедія. 

Родзинкою зустрічі став виступ членів журі. Дітей дуже захопив сам факт того, що дорослі керівники гуртка, бібліотеки та навіть усього ОКЦ будуть загадувати казки. Та наше журі продемонструвало свої акторські здібності та гідно пройшло це випробування.

Загалом, діти залишились задоволені, вражені та нагороджені журналами та солодкими призами. Сподіваємось, цей Ден ... Читати далі »

Просмотров: 502 | Добавил: admin | Дата: 29.03.2016 | Комментарии (0)