15:52
Остання гра року

Ось і відбулася остання гра клубу "Ерудит" для учнів 3-4 класів в цьому навчальному році. Темою зустрічі була безпека життєдіяльності.

Як і завжди команди зіграли 5 конкурсів, виконали багато цікавих та складних завдань, подивились декілька корисних відеороликів та заробили свої заслужені бали.

Кожна команда мала змогу проявити себе та перемогти, адже до закінчення останнього конкурсу не було зрозуміло хто переможе. шанси на отримання першого місця майже у всіх були рівні.Проте це змагання і переможець повинен бути обов'язково один.

  В кінці гри журі підбило підсумки не лише чергової зустрічі, а й гри вцілому. За підрахунком балів у цьому році перемогла команда "Читайлики" ЗОШ №18. На другому місці опинилась команда "Веселка" ЗОШ №15, а третє поділили між собою "Зірочки", ЗОШ №14 та "Райдуга", ЗОШ №13. Кожен учасник отримав грамоту за участь у грі, а переможці - грамоти на всю команду.

Так, цьогорічна гра закінчилась. Діти можуть видихнути з полегшенням, вони зробили все, що могли. Однак на них чекає наступний навчальний рік, а значить і наступний сезон ігор у клубі "Ерудит"

Переглядів: 558 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 admin  
0
Пока еще рано подводить итоги. Последнее мероприятие 4 апреля. Тогда и подведем smile

2 Olga  
Вау) Дизайн сайта впечатляет! Супер!)) Рекламе помашем рукой  - "пока" и будем наполнять сайт) Кстати, хотелось бы подведение итогов "Недели детской и юношеской книги".

1 nkorineckaya  
Поздравляю всех с окончанием сезона biggrin

Ім`я *:
Email *:
Код *: