11:54
Завершення сезону

Мабуть, не випадково, квітень – вершина пробудження  природи. Життя буяє в лісах, полях, в наших душах і серцях. Адже  ми всі є частиною цієї природи. Дуже гостро в наш час  постають питання екології та захисту  Землі.

Саме  у  переддень Всесвітнього дня Землі 21 квітня в приміщенні бібліотеки на базі Білозерського ОКЦ відбулася  інтелектуальна гра «Інтелектмозаїка» "Здорова планета - здоровий ти!" присвячена екології. Учні 5-7-х класів шкіл Білозерського освітнього округу  продемонстрували свої  інтелектуальні здібності в різноманітних конкурсах, які були цікавими та змістовними. Учасники команд мали змогу показати свої особисті знання та вміння працювати в команді. Нам, тренерам, було дуже цікаво спостерігати за тим, як народжується вірна відповідь. Протягом гри демонструвалися відеофільми, присвячені екологічній темі.

Це була остання в цьому навчальному році гра. Незважаючи на те, що в кожній грі є переможці  та ті, хто трошечки відстав,всі учасники збагатили свій інтелектуальний запас. Отже – ніхто не програв.

Велика подяка організаторам та ведучим інтелектуальної гри: Демчук Л.М.,

 Корінецькій Н.О., Афонічевій А.Л.

Вони дійсно творчі люди.  Сподіваємося, що в новому навчальному році  міська бібліотека та ОКЦ  знову  відкриють свої двері  для інтелектуалів міста Білозерська.

                                                                                             Філіппенко О.Б.

                                                  (бібліотекар шкільної бібліотеки ЗОШ №18)

Переглядів: 444 | Додав: admin | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: