15:07
Гостини в літературній вітальні

Бібліотекарі дуже дружній та чуйний народ. Вони завжди прийдуть на допомогу своїм колегам, відгукнуться на запрошення відвідати той чи інший захід.

Так сталося і 22 березня 2016 року. Бібліотекар ЗОШ №15 Смик С.В.запросила наш колектив до літературної вітальні. Тема зустрічі "ПОЕТИ РІДНОГО КРАЮ". Відповідно до назви, головними діючими особами були поети нашого міста. А саме:

Мудрян Алевтина Василівна

 

                                               Цикалюк Валентина Іванівна

 

             

                            Хничьова Наталя Миколаївна

 

 

                     Нікода Сергій

 

 

 

 

Кожен з гостей розповів учням про свій творчий шлях, поділився спогадами про перші проби пера та відповів на питання, які найбільше цікавили оточуючих. Звісно, вони прочитали дещо зі своїх творів. Кожен сам обирав що йому представити. Хтось читав улюблене, хтось нове, а хтось найпотаємніше.

Не обійшлося і без сюрпризів для поетів. На зустрічі дебютувала поет-початківець Краснюк Аліна, учениця 9 кл ЗОШ №15. Вона хвилювалась, але це не завадило їй гідно представити свою творчість на розсуд досвідчених творців. Її вірші на стільки вразили поетів, що вони запросили дівчину на засідання літературної студії "Відродження".

Взагалі зустріч пройшла дружньо, легко, позитивно. Кожен із запрошених гостей намагався донести до дітей-слухачів, що поезія - це цікаво, це красиво, це не нудно. Дехто робив це за допомогою прози, просто звертаючись до дітей, а дехто через риму. І я можу впевнено сказати, що їм це вдалося, адже більшість присутніх зацікавилась зустрічами в літературній студії "Відродження".

Переглядів: 464 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: