13:27
Чорнобиль не має минулого часу

На жаль не всі річниці в наших календарях відмічені червоним святковим кольором. А річниця, про яку йшлася мова 23 квітня на інформаційно-виховній годині "Чрнобиль не має минулого часу", взагалі не позначена в жодному календарі. Але лише тому, що відкарбована скорботою і болем у серцях декількох народів світу. 

Захід пройшов в бібліотеці для її молодших користувачів та для вихованців Білозерського ОКЦ. В ході зустрічі ведучі розповіли дітям про трагічні події того дня та слідуючих 30 років. Закріпили почуте відеороликами, які наглядно показали життя зруйнованих міст до трагедії, евакуацію місцевих жителів, кадри ліквідації та страшні наслідки для природи, людей та суспільства. Також присутні дорослі поділились своїми спогадами та враженнями про ті події, про те, як вони допомагали евакуйованим людям, як переживали те  лихо з усією країною. 

                                                

           

Підготували та проведи захід завідуюча бібліотеки-філії №2 Демчук Л.М. та культорганізатор  Білозерського ОКЦ - Афонічева А.Л.

 Проходять роки і чорнобильське лихо поступово розчиняється у мальовничій природі України, у її духм'яному повітрі, у білосніжному цвітінні садів, у джерельних криницях.  Життя триває...  Проте, скільки б не пройшло часу, все одно цей біль чорною гіркотою осідає в душах українців, ця трагедія навіки оселилась у людських серцях. Чорнобильська аварія стала для нас уроком, за який заплачено дорогою ціною. Врятований світ - найкращий пам'ятник тим, хто загинув у чорнобильському пеклі. Пам'ятаймо про них і робімо так, щоб ніколи у людській історії не повторився Чорнобиль.

Переглядів: 613 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: