У першу неділю жовтня в Україні відзначається — День працівників освіти. Це величне свято, усіх хто обрав непросту дорогу скромної і благородної праці освітянина, вихователя, викладача, наставника, хто щоранку поспішає до навчальних закладів.                                                 Щира вдячність працівникам усієї сфери діяльності в освіті: адміністративної, навчально-виховної, обслуговування приміщень, організації харчування та медичного обслуговування за самовіддану працю, особистий внесок у спільну справу навчання і виховання дітей.                             Вітаючи зі святом, від щирого серця бажаємо кожному з Вас міцного здоров’я, благополуччя, невичерпної наснаги, поваги ваших учнів, родинного щастя,   Божої благодаті, миру, любові та злагоди! ... Читати далі »

Просмотров: 112 | Добавил: admin | Дата: 01.10.2022 | Комментарии (1)

         1 жовтня у світі відзначають  Міжнародний день музики. Музика є невід’ємною частиною нашого життя. З музикою нам легше переносити важкі хвилини життя, музика допомагає жити людині, вона володіє магічною силою, зачіпає найтонші струни людської душі.                                               У   Міжнародний день музики вітаємо  всіх, хто любить слухати яскраві і красиві мелодії  та  всіх, хто дарує нам незабутні хвилини спілкування з цим прекрасним, вічним, неповторним мистецтвом.

Цікаві факти про музику та музикантів:

– вчені вважають, що після виникнення в Африці музика існує, принаймні, 50 тисяч років. Цей вид мистецтва мав важливу роль в житті дав ... Читати далі »

Просмотров: 119 | Добавил: admin | Дата: 01.10.2022 | Комментарии (0)

    1 жовтня  Україна відзначає   Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана. Ця дата – не нагадування про вік, а чудова можливість сказати теплі слова вдячності батькам, матерям, ветеранам війни і праці, пенсіонерам і взагалі всім літнім людям за багаторічну самовіддану працю, добро і мудрість.               Безмежна вдячність Вам, дорогі представники старшого покоління, за безцінні знання та слушні поради, за готовність підтримати і допомогти, за гідний приклад для наслідування.  Бажаємо Вам міцного здоров’я, довгих років життя, сердечного тепла, душевного спокою, добра і віри в краще майбутнє, Миру Вам, оптимізму і благополуччя!

Просмотров: 101 | Добавил: admin | Дата: 01.10.2022 | Комментарии (0)