Літо для дітей - це розрядка накопиченої за рік напруженості, відновлення здоров'я, час відкриттів і пригод, час подій і зустрічей з дивом, час пізнання нових людей, а головне - самого себе. Зробити відпочинок дітей більш цікавим, насиченим, корисним для фізичного і духовного здоров'я, таке завдання постало перед багатьма організаціями міста, в тому числі перед нашою бібліотекою та Білозерським ОКЦ "Райдуга". Тому, культорганізатор ОКЦ Афонічева А.Л. та колектив бібліотеки вирішили об'єднати свої сили та сумісно провести розважальну програму-дитскотеку "Весело хотим мы жить веселиться и дружить". 

                 Участь у цьому заході прийняв пришкільний літній табір ЗОШ №18 "Чайка". Вони завітали у гості 8 червня у кількості 32 дітей.

                   Дітям було запропоновано дісно розважальну програму з іграми, конкурсами, вікторинами, танцями та піснями. Вони відповідали і на літературні питання, і на музичні, співали караоке, "відривались" на справжній дискотеці, тобто провели час із величезним задоволенням і позитивом. 

... Читати далі »

Просмотров: 483 | Добавил: admin | Дата: 08.06.2016 | Комментарии (0)