14:29
Літо - це час пригод

               Літо для дітей - це розрядка накопиченої за рік напруженості, відновлення здоров'я, час відкриттів і пригод, час подій і зустрічей з дивом, час пізнання нових людей, а головне - самого себе. Зробити відпочинок дітей більш цікавим, насиченим, корисним для фізичного і духовного здоров'я, таке завдання постало перед багатьма організаціями міста, в тому числі перед нашою бібліотекою та Білозерським ОКЦ "Райдуга". Тому, культорганізатор ОКЦ Афонічева А.Л. та колектив бібліотеки вирішили об'єднати свої сили та сумісно провести розважальну програму-дитскотеку "Весело хотим мы жить веселиться и дружить". 

                 Участь у цьому заході прийняв пришкільний літній табір ЗОШ №18 "Чайка". Вони завітали у гості 8 червня у кількості 32 дітей.

                   Дітям було запропоновано дісно розважальну програму з іграми, конкурсами, вікторинами, танцями та піснями. Вони відповідали і на літературні питання, і на музичні, співали караоке, "відривались" на справжній дискотеці, тобто провели час із величезним задоволенням і позитивом. 

 

                І хоча захід був веселим та позитивним, закінчився він на сумній ноті. Адже час проминув на стільки швидко, що дітям здалося, що вони ніби щойно прийшли. 

                   Літні шкільні табори приходять не вперше до нас у гості, але кожен раз це суміття емоцій: від веселощів та радості, до суму, що все так швидко закінчується. І тому ми, як і діти, з нетерпінням чекаємо відкриття нової зміни на наступний рік.

 

Переглядів: 484 | Додав: admin | Теги: літні, табори, бібліотека, ОКЦ, шкільні, співпраця, Білозерське, пришкільні | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: