09:17
Завжди пам'ятаємо

                         22 червня 1941 року, 4:00 ранку, мить... І шквал крові, болю і смерті. Він тривав кілька довгих років, найдовших у житті тих, хто став сdідком цього жаху на нашій землі. Багатьом не вдалося пережити цю мить, адже це тільки мить у тисячолітній історії людства. Невже ми забули про це?

               Кожен раз в цей День ми згадуємо. Згадуємо тих, хто так і не повернувся з тієї війни. Тих, хто кров'ю і потом відстоював нашу перемогу. Тих, хто першим зустрів цей страшний удар і тих, чиє життя було скалічено та зруйновано. 

           Ніхто не забутий! Ніщо не забуте! Так ми почали годину пам'яті "Завжди пам'ятаймо"яка пройшла 22 червня в бібліотеці, сумісно з культорганізатором Білозерського ОКЦ Афонічевою А.Л. Провідною думкою заходу було вшанування пам'яті жертв війни, прищеплення підростаючому поколінню шани і поваги до подвигу героїв того часу та співчуття до людського горя, а також інформування про події та наслідки страшного лиха. 

          Спочатку діти прослухали інформацію в стінах бібліотеки, переглянули відео. 

 

Потім вшанували пам'ять полеглих героїв біля братської могили нашого міста.

   Ніхто не забутий! Ніщо не забуто! Так ми говоримо своїм дітям. Ми передаємо цю думку із покоління в покоління. Своєю роботою ми намагаємось закріпити цю дату в пам'яті та серцях наших дітей. І сподіваємось, вони ніколи не забудуть її.

Переглядів: 655 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: