05:40
Міжнародний день толерантності

    Щороку 16 листопада світ святкує Міжнародний день толерантності.     Що ж таке толерантність? Значень у цього слова багато: співробітництво, дух, партнерство, готовність миритися з чужою думкою, повага прав інших, прийняття іншого таким, яким він є, здатність поставити себе на місце іншого, повага права бути іншим, визнання рівності інших, терпимість до чужих думок, вірувань, і поведінки, відмова від домінування та насильства. А це значить, що толерантність – це мистецтво жити в світі несхожих людей та ідей.

До Міжнародного дня толерантності  Білозерська міська публічна бібліотека підготувала  перегляд художньої літератури «Толерантність врятує світ». Книги з добірки допоможуть стати ще більш чуйними, людяними та толерантними.

Ми сподіваємося, що прийде час і свято «День толерантності» буде кожен день і всі люди будуть шанобливо відноситися один до одного, ніхто нікого не буде ображати. Кожна людина буде мати власні переконання і всі люди навчаться домовлятися, а не конфліктуватимуть, сваритимуться, воюватимуть.

Переглядів: 83 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: