Літо – найулюбленіша пора всіх дітей. Чимало хто мріє про відпочинок коло моря, дехто – вирушити у захоплюючі подорожі до давно омріяних міст або місць. Та чи можна уявити навіть найцікавіший відпочинок без книжки? Фраза банальна, але ж справедлива – у книг канікул не буває!

         У літній період до уваги користувачів бібліотеки-філії№2 - книжкова виставка «Тікай від спеки до бібліотеки», яка допоможе перетворити читання у радість, задоволення, в справжнє свято книжкових відкриттів.

                                                                       

Просмотров: 517 | Добавил: admin | Дата: 12.06.2018 | Комментарии (0)

            12 червня вихованці пришкільного табору ЗЗСО №13 завітали на правову панораму «Основний Закон Держави», яку бібліотека-філія№2 підготувала та провела спільно з Білозерським ОКЦ.

                                    Захід складався з декількох частин:

         - урок громадянства «Маленьким громадянам – великі права» (зав. б-ф№2 Демчук Л.М. нагадала всім присутнім, що 28 червня ми будемо святкувати - День Конституції України, потім розповіла, що ж таке «Конституція»);

           - творча майстерня «Символ Батьківщини» (керівник дизайн-студії «Сувенір» Лєпілєна Л.Ч. з вихованцями табору створили з паперових квітів символ України – Прапор);

           - викладка літератури «Конституція України із глибини віків до сьогодення».

                                &n ... Читати далі »

Просмотров: 582 | Добавил: admin | Дата: 12.06.2018 | Комментарии (0)