10:33
Глибокий відбиток пам'яті людської

        В історії народів світу є події, які залишають глибокий відбиток у пам'яті людей. До таких подій, безумовно, слід віднести Другу світову війну. Вона була не лише великою трагедією, але й героїчною боротьбою в ім'я перемоги і виживання нації. Війна – це частина історії нашої Батьківщини, а пам'ять про війну - це шана минулому.

            2 вересня 1945 року після 6 років запеклих боїв офіційно закінчилася Друга світова війна – підписано Акт капітуляції Японії.

            З метою гідного вшанування подвигу Українського народу 2 вересня в бібліотеці-філії №2  з читачами бібліотеки (діти соціально значущої категорії) пройшла героїко-патріотична година «Друга Світова війна. Пам’ятаємо.Перемагаємо.»

         Дітям коротко представили  всі етапи ходу війни та довгоочікуваний Акт капітуляції,  на борту американського лінкора “Міссурі”, між представниками Японії, США, Китаю, Великої Британії  та СРСР у вигляді відео-хронології подій.

          Ця дата дає можливість оцінити внесок Українського народу в її перебіг і завершення війни, підсумувати її масштабні спустошливі наслідки для України, а також винести життєво важливі уроки для нашої держави сьогодні.

 

Переглядів: 415 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: