Книга – одне з найбільших чудес, створених людиною. Вона відкриває нам світ, допомагає уявити минуле, заглянути в майбутнє. Тому головне завдання бібліотеки: зробити книгу супутником життя.

З цього приводу з 19.03.2015 по 27.03.2015 в бібліотеці-філії № 2 був проведений Всеукраїнський Тиждень дитячого читання «Дитяча книга мандрує Україною».

19 березня в читальній залі бібліотеки з учнями 3-4 кл. шкіл м. Білозерське бібліотекарі провели пізнавально-розважальну гру «Книга – гарна чарівниця, відкриває таємниці». На заході ведучі розповіли історію Тижня дитячого читання, звернули увагу, що 2 квітня - Міжнародний день дитячої книги, а королем цього дня всі вважають Г.-Х. Андерсена, який народився 2 квітня і в цьому році ми святкуємо 210-річчя від дня  його народження. В ході гри діти подорожували казками видатного казкаря, відгадували героїв книг. А в конкурсі «Народ скаже, як зав’яже» треба було розшифрувати прислів’я про книгу. По закінченню заходу ведуча (Афонічева А.Л. - культорганізатор Білозерського ЦДЮТ) сказала: «Книжка завжди веде за собою. Герої улюблених книг надихають жити, вчать бути мудрими, добрими, справедливими. Читайте, читайте й читайте! Хай не буде у вас жодного дня, щоб ви не прочитали бодай однієї сто ... Читати далі »

Просмотров: 655 | Добавил: admin | Дата: 07.04.2015 | Комментарии (0)